Zomeractie! Korting op piepvlaggen

Actie label

Profiteer nu nog van korting op de RPS2156-2 van ErvoCom.Actie label

Nu nog voor € 680,- !!

Deze actie duurt tot 1-8-2024, zolang de huidige voorraad strekt.

 

 

 

Helaas moeten wij door de verhoogde prijsstelling van de producent ook omhoog met onze prijzen. Wij willen de voordeligste aanbieder blijven en bieden dan ook vanaf 1 augustus 2024 de RPS aan tegen het scherpe tarief van € 715,00. De genoemde korting geldt voor zowel directe koop als lease/huurkoop, zolang de voorraad strekt.

1 gebruikte set te koop - VERKOCHT!

DE SET IS HELAAS AL VERKOCHT!

De aangeboden set is binnen een recordtijd van 12 uur verkocht. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten voor updates omtrent gebruikte sets!

verkocht

 

Mocht u verder nog vragen hebben omtrent gebruikte sets, huren, leasen of kopen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe modellen beschikbaar!

Piepvlaggen.nl werd in juni 2017 op de hoogte gesteld door ErvoCom dat er een nieuwe model Paging Systems op de markt zou worden gebracht. Het zeer veel gebruikte model RPS-2056 zou opgevolgd worden door een nieuw, jonger broertje, de RPS-2156. De systemen zijn vervolgens voor het eerst ingezet tijdens het EK in Frankrijk en hebben hun trouwe dienst meteen bewezen.

 

De vorm en de werking zijn nagenoeg hetzelfde vergeleken met het voorgaande model. Er zijn echter enkele kleine zaken aangepast om de communicatie tussen scheidsrechter en assistent (en vice versa) nog verder te verbeteren:

RPS 2156 1-t1sb

- Verhoogde afstand en betere betrouwbaarheid door een betere ontvanger

- De kleurcodes bestaan niet meer: vlaggen kunnen handmatig worden toegevoegd aan een pager, maximaal 10 stuks

- De communicatie is nu tweezijdig: na het ontvangen van een signaal door de pager volgt er een bevestiging terug naar de vlag

- Verbeterd batterij-uithoudingsvermogen

- Toon/trilsignaal wordt per vlag ingesteld bij het koppelen aan de pager

 

Piepvlaggen.nl stapt geleidelijk over naar het nieuwe model. Dat betekent dat er in de loop van komende maanden een aantal sets, van het 2056 model vrijkomen, die op dit moment in de lease zitten. Houd de website en facebookpagina in de gaten. Zodra er een set vrijkomt zal deze tegen gereduceerde prijs worden verkocht. De prijs wordt vastgesteld n.a.v. de gesteldheid van de set en hoe vaak de set verhuurd is. Wees er snel bij, want de vraag naar gebruikte sets is hoog!

 

RPS 2156 2-t1sb

Piepvlaggen.nl op Paris World Cup 2016

Piepvlaggen.nl is nog maar net opgestart en er wordt nog veel achter de schermen gewerkt aan de website en andere technische zaken, maar ondanks dat zijn de eerste sets reeds verhuurd. We hebben al een aantal trio's in de nacompetitie van seizoen 2015-2016 kunnen voorzien van een set piepvlaggen. Op deze manier hebben wij een extra dimensie kunnen toevoegen aan de wedstrijdbeleving van deze collega's. De wedstrijden zijn tot een goed einde gebracht en de trio's waren erg enthousiast. Super!

Daarnaast heeft de eerste set vlaggen al dienst mogen doen op een groot internationaal toernooi in het buitenland: ze zijn ingezet bij de Paris World Cup van 4 tot 9 juli 2016! "Het was een fantastich hulpmiddel tijdens de wedstrijden die wij hebben mogen leiden. Door ervaring ken ik het gemak van het systeem en tijdens de wedstrijden is de set enorm handig voor belangrijke beslismomten," aldus de scheidsrechter van dienst.

Fantastisch om te horen dat alles goed is bevallen mannen! Een volgende keer staat Piepvlaggen.nl wederom voor jullie klaar! Hieronder nog enkele actiefoto's. 

PWC 2016 1 PWC 2016 2