Over ons

Piepvlaggen.nl heeft slechts één doel: op een betaalbare manier bijdragen aan het wedstrijdplezier van voetbalscheidsrechters door te voorzien in elektronische hulpmiddelen, met name elektronische vlaggensets. Onze focus ligt op verhuren, maar er zijn uiteraard vele mogelijkheden!

Piepvlaggen.nl is ontstaan uit een initiatief voor en door voetbalscheidsrechters! Veel collega-scheidsrechters krijgen zelden tot nooit de kans om hun wedstrijd naar een hoger niveau te tillen door met elektronische hulpmiddelen te werken. Daarnaast hebben slechts weinig scheidsrechters die in de bovenste laag van het amateurvoetbal actief zijn de beschikking over een elektronische vlaggenset, terwijl zij toch regelmatig met neutrale assistenten werken. Dat is erg jammer, aangezien een dergelijke set zeker van toegevoegde waarde is voor de communicatie tussen scheidsrechter en assistent. Piepvlaggen.nl probeert hierin een uitkomst te bieden!

Als leverancier van ErvoCom™ producten hebben wij uitsluitend de beschikking over de gangbare Referee Paging Systems® die gebruikt worden in de top van het Nederlandse amateurvoetbal en in het Betaald Voetbal. In die klassen is het systeem niet meer weg te denken. Piepvlaggen.nl is de aangewezen plek om elektronische vlaggensets te huren, te leasen en te kopen of te laten repareren.

Heeft u vragen, dan kunt u ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 015-256 20 20.

 

 

                     Logo ErvoCom