Wisselbord huren

De 4e offcial binnen het veldvoetbal is vooral bekend vanwege het elektronische wisselbord dat hij omhoog houdt. Hij handelt de wisselprocedure af en geeft de minimale te spelen extra tijd aan. In het Betaald Voetbal en in de top van het amateurvoetbal wordt gewerkt met een 4e official. Verenigingen die op dat niveau actief zijn worden vanuit de KNVB verplicht een wisselbord aan te schaffen. Net zoals de vlaggensets is zo'n wisselbord duur 'speelgoed'. Piepvlaggen.nl beschikt over een elektronisch wisselbord dat sinds kort bij het huurassortiment hoort.

Kleed uw wedstrijd extra professioneel aan, zet de 4e official in het zonnetje en huur een elektronisch wisselbord bij Piepvlaggen.nl!

Het huren van een wisselbord kan in combinatie met het huren van een of meerdere vlaggensets.

                                     Wissel1 tsb

 Verzenden/ophalen

Piepvlaggen.nl biedt twee mogelijkheden om de gehuurde set(s) bij u in bezit te laten komen.

  1. U kunt een afspraak maken om het wisselbord op te halen en weer terug te brengen. Ophalen en terugbrengen geschiedt in Delft (Zuid-Holland).
  2. Wij kunnen het wisselbord per pakketpost naar u verzenden. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening.

 

Tarieven huur elektronisch wisselbord

De huurprijs is afhankelijk van de duur van het gebruik. Informatie over de tarieven vindt u onder het kopje huurtarieven. Een wisselbord huren in combinatie met het huren van een elektronische vlaggenset is uiteraard mogelijk en levert een leuke korting op!

 

Voorwaarden

Piepvlaggen.nl stelt enkele voorwaarden m.b.t. het huren van het wisselbord. Wij houden van goede en duidelijke afspraken. Daarom ondertekenen beide partijen een huurovereenkomst bij het accorderen van de opdracht. In de huurovereenkomst staat beschreven wat wij van de huurder verwachten en wat de huurder van ons kan verwachten. Zie hiervoor ook de voorwaarden zoals beschreven bij het huren van een Referee Paging System®.

                                    Wissel2-tsb