Op zoek naar een langetermijnoplossing?

Als u op zoek bent naar een oplossing op lange termijn, dan zijn er verschillende mogelijkheden! Denk hierbij aan kopen, koop-lease of langetermijnhuur.

Zie onderstaand voor de verschillende mogelijkheden.


Kopen: nieuw

Piepvlaggen.nl biedt uiteraard de mogelijkheid om Referee Paging Systems® aan te schaffen. Wij zijn echter gebonden aan de adviesprijs van de producent. Dat betekent dat een nieuwe set € 680,- kost. Het betreft het NIEUWSTE model RPS-2156-2 (set met 2 vlaggen). In overleg kan de set worden uitgebreid met een reservevlag. U bent gelijk eigenaar en u heeft minimaal 1 jaar garantie op productiefouten. Neemt u gerust contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden

  

Kopen: gebruikt

Als verhuurde sets een bepaald aantal keer zijn verhuurd kunnen wij gebruikte sets die vrijkomen uit de verhuur aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Vaak is er geen sprake van garantie (of slechts in beperkte mate). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Gebruikte sets zijn in principe nooit op voorraad omdat de vraag ernaar vrij hoog is. Zodra er een set beschikbaar komt, dan wordt dat bekend gemaakt via de nieuwspagina en de Facebookpagina. De verkoopprijs is afhankelijk van de staat van de set, hoe vaak deze is gebruikt en of er nog sprake is van garantie. Wij verkopen alleen gebruikte sets die bij ons in verhuur zijn geweest, zodat wij kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. U koopt een gebruikte set tegen gemiddeld ca. 20% korting (€ 680,-  € 544,-).

 

Betalen in maandelijkse termijnen (nergens anders!)

Piepvlaggen.nl biedt oplossingen op maat m.b.t. het huren of leasen van elektronische vlaggen waarbij er maandelijks een termijn voldaan dient te worden. Er zijn op dit gebied 2 mogelijkheden, te weten

- Langetermijnhuur: U huurt de set voor een bepaalde periode en betaalt maandelijks een huurtermijn. Piepvlaggen.nl blijft eigenaar van de set en denkt mee voor eventuele vervanging bij defecten, mits deze niet te wijten zijn aan oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik. Piepvlaggen.nl staat gedurende de overeenkomst (binnen de grenzen van de redelijkheid en haalbaarheid) voor u klaar. De mogelijkheid bestaat om de set na beïndiging met korting over te kopen van Piepvlaggen.nl. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de korting. Looptijd is doorgaans meerdere maanden en kan in overeenstemming worden vastgelegd. De minimale looptijd is 2 maanden. Huren kan vanaf € 32,50 per maand. Er wordt tevens een borgbedrag gevraagd van € 100,00.

Koop-lease: Financial lease: u wordt gelijk economisch eigenaar van de set en leent voor een bepaalde looptijd het aanschafbedrag van ons. U betaalt maandelijks een aflossing en een rentebedrag over de openstaande lening. De termijnen die u maandelijks betaalt zijn gelijk. Aangezien u zelf direct eigenaar wordt van de set bent u zelf verantwoordelijk voor uw set. Piepvlaggen.nl blijft echter juridisch eigenaar, totdat de kredietsom volledig is afgelost. Looptijd wordt in overeenstemming vastgelegd, maar is doorgaans 6 of 12 maanden. Leasen kan vanaf € 59,65 per maand (een nieuwe set bij 12 maanden)

 

Mocht u interesse hebben om voor langere tijd een vlaggenset te huren, dan is langetermijnhuur wellicht iets voor u. Wilt u zelf ook eigenaar worden en van de unieke mogelijkheid gebruik te maken uw aankoop in meerdere maandelijkse termijnen te voldoen, dan is een koop-lease overeenkomst iets voor u. Let op: Piepvlaggen.nl is de enige aanbieder van financial leasings m.b.t. Referee Paging Systems!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord. Als u uw telefonnummer vermeldt, dan kunnen we u snel te woord staan.

 

Vergelijkingstabel

 

   Leasen of kopen