Op zoek naar een langetermijnoplossing?

Als u op zoek bent naar een oplossing op lange termijn, dan zijn er verschillende mogelijkheden! Denk hierbij aan kopen, koop-lease of langetermijnhuur.

Zie onderstaand voor de verschillende mogelijkheden.

 

Kopen


Kopen: nieuw

Piepvlaggen.nl biedt uiteraard de mogelijkheid om Referee Paging Systems® aan te schaffen. Een nieuwe set kost € 715,- . Het betreft het NIEUWSTE model RPS-2156-2 (set met 2 vlaggen). In overleg kan de set worden uitgebreid met een reservevlag. U bent gelijk eigenaar en u heeft minimaal 1 jaar garantie op productiefouten. Neemt u gerust contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

  

Kopen: gebruikt

Als verhuurde sets een bepaald aantal keer zijn verhuurd kunnen wij gebruikte sets die vrijkomen uit de verhuur aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Vaak is er geen sprake van garantie (of slechts in beperkte mate). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Gebruikte sets zijn in principe nooit op voorraad omdat de vraag ernaar vrij hoog is. Zodra er een set beschikbaar komt, dan wordt dat bekend gemaakt via de nieuwspagina en de Facebookpagina. De verkoopprijs is afhankelijk van de staat van de set, hoe vaak deze is gebruikt en of er nog sprake is van garantie. Wij verkopen alleen gebruikte sets die bij ons in verhuur zijn geweest, zodat wij kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. U koopt een gebruikte set tegen gemiddeld ca. 20% korting (€ 715,-  € 572,-).

 

Wist u dat u 15% korting krijgt op reparaties en reserve-onderdelen als u de set bij ons hebt aangeschaft?

Piepvlaggen.nl is de enige Nederlandse aanbieder die ook reparaties uitvoert aan de sets


 

Betalen in maandelijkse termijnen (nergens anders!)

Piepvlaggen.nl biedt oplossingen op maat m.b.t. het huren of leasen van elektronische vlaggen waarbij er maandelijks een termijn voldaan dient te worden. Er zijn op dit gebied 2 mogelijkheden, te weten

 

Financial lease (huurkoop)

U wordt gelijk economisch eigenaar van de set en leent voor een bepaalde looptijd het aanschafbedrag van ons. U betaalt maandelijks een aflossing en een rentebedrag over de openstaande lening. De termijnen die u maandelijks betaalt zijn gelijk. Aangezien u zelf direct eigenaar wordt van de set bent u zelf verantwoordelijk voor uw set. Piepvlaggen.nl blijft echter juridisch eigenaar, totdat de kredietsom volledig is afgelost. Dit wordt ook wel verkoop onder voorbehoud van eigendom genoemd. Looptijd is doorgaans 12 maanden, hoewel maatwerk hierin mogelijk is. Huurkoop is mogelijk vanaf € 62,86 per maand (een nieuwe set bij 12 maanden).

Belangrijk om te weten:

  • U tekent vooraf de huurkoop-overeenkomst en betaalt de eerste termijn.
  • U dient zelf de maandelijkse termijnen over te maken. Deze dient uiterlijk de 1e dag van de maand door ons ontvangen te zijn. Wij werken niet met automatische incasso's.
  • Tip: maak een terugkerende betaling aan in uw bankieromgeving.
  • De lening is niet geregistreerd.
  • Een gebrek of schade tijdens de leaseperiode? Indien deze onder de garantie valt, verstrekken wij kosteloos een nieuwe set. Indien het gebrek buiten de garantie val, omdat het bijvoorbeeld uw eigen schuld is, repareren wij de set tegen gereduceerd tarief en proberen wij u te voorzien van een leenset.
  • U kunt de overeenkomst niet zomaar opzeggen. Vroegtijdig opzeggen of niet (tijdig) voldoen aan de betaalverplichting leidt tot een boete!

 

Ook bij huurkoop ontvangt u altijd 15% korting op reparaties en onderdelen!

 

Langetermijnhuur:

U huurt de set of het wisselbord voor een bepaalde periode en betaalt maandelijks een huurtermijn. Piepvlaggen.nl blijft eigenaar van de set en zorgt in beginsel voor eventuele vervanging bij defecten, mits deze niet te wijten zijn aan oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik. Piepvlaggen.nl staat gedurende de overeenkomst (binnen de grenzen van de redelijkheid en haalbaarheid) voor u klaar. De mogelijkheid bestaat om de set na beïndiging met korting over te kopen van Piepvlaggen.nl. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de korting. Looptijd is minimaal 2 maanden en kan in overeenstemming worden vastgelegd. De kosten bedragen € 45,00 per maand. U kunt hierbij kiezen om de looptijd vast te leggen of open te laten, tot opzegging. Betaling kan bij een afgesproken looptijd vooraf ineens, of per maand. Er wordt tevens een borgbedrag gevraagd van 1 maandtermijn (€ 45,00).

 

Garantie

Indien u een set bij ons aanschaft, geven wij een garantie van 1 jaar. Dit betreft de technische werking van de set. Uitgesloten van de garantie zijn val- en stootschade, schade door ruw of hardhandig gebruik of schade veroorzaakt door andere invloeden, zoals storm, water of vandalisme.

 

Mocht u interesse hebben om voor langere tijd een vlaggenset te huren, dan is langetermijnhuur wellicht iets voor u. Wilt u zelf ook eigenaar worden en van de unieke mogelijkheid gebruik te maken uw aankoop in meerdere maandelijkse termijnen te voldoen, dan is een koop-lease overeenkomst iets voor u. Let op: Piepvlaggen.nl is de enige aanbieder van financial leasings m.b.t. Referee Paging Systems!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord. Als u uw telefonnummer vermeldt, dan kunnen we u snel te woord staan. Als u een bestelling wilt plaatsen of een aanvraag wilt doen, ga dan naar de bestelpagina.

 

Kostenplaatje

 

   Leasen of kopen