Huurtarieven

Huurtarieven Referee Paging Systems®

                                   RPS3 tsb

De huurprijs is afhankelijk van het gebruik. Hoe intensiever het gebruik, hoe hoger de huurprijs. Dit heeft te maken met het gebruik van de batterijen en de verhoogde kans op slijtage.
De hieronder gestelde prijzen zijn per gehuurde set, exclusief eventuele verzendkosten.

 

Kortetermijnhuur (1 tot enkele dagen)

Huur 1 wedstrijd:
€ 22,50 (huurtermijn is maximaal 1 dag, de set wordt voor maximaal 1 wedstrijd gebruikt)

Indien de set voor meer dan 1 wedstrijd of voor andere doeleinden wordt gebruikt, betaalt u de daghuur.

Daghuur (meerdere wedstrijden / toernooi / andere doeleinden):
€ 27,50 per gebruiksdag


Gebruiksdagen
Let op: de huur wordt in beginsel berekend op basis van de opgegeven gebruiksdagen. Aan het tijdig (1 of meerdere werkdagen voor aanvang van de huurperiode) leveren zijn in de basis geen extra kosten verbonden, tenzij levering ver voor de huurperiode gewenst is. Als u de goederen langere tijd in bezit wilt hebben, terwijl er maar enkele gebruiksdagen zijn, dan worden er (naar alle redelijkheid) extra kosten berekend.

Betaling van de huurprijs dient voor gebruik te geschieden. Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en het ontvangen van uw betaling worden de goederen verzendklaar gemaakt of kunt u deze komen ophalen.

 

Borg
Bij kortetermijnhuur wordt er in principe geen borgbedrag gevraagd. Mocht het meerdere sets betreffen of een bijzondere order, dan wordt er in goed overleg vastgesteld of er sprake is van een borgbedrag.

 

Extra vlag
Voor een eenmalige toeslag van € 5,- kan er een extra vlag worden toegevoegd aan de set, bijvoorbeeld wanneer gewerkt wordt met een 4e official. De vlag kan functioneren als een reservevlag bij een defect.

 

Neem gerust en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij het huren voor een langere duur of het huren van meerdere sets tegelijk kunnen wij interessante kortingen geven.

TIP: wilt u meerdere sets tegelijk huren, neem dan ruim van te voren contact met ons op zodat wij de sets voor u kunnen reserveren. Piepvlaggen.nl heeft de beschikking over een beperkt aantal sets voor verhuur.

 


Langetermijnhuur piepvlaggen (vanaf 2 maanden)

Bent u op zoek naar een langdurige oplossing? Dan is langetermijnhuur wellicht iets voor u. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Huurtarieven wisselbord
  Wissel1 tsb

Wij beschikken over enkelzijdige wisselborden en dubbelzijdige wisselborden. Op het enkelzijdige bord zijn de cijfers in rood en groen op slechts 1 kant zichtbaar, op het dubbelzijdige bord aan beide kanten.  Voor het dubbelzijdige wisselbord rekenen wij een toeslag van €5,-.

Huur 1 wedstrijd:
€ 22,50 Enkelzijdig
€ 27,50 Dubbelzijdig

Indien het bord voor meer dan 1 wedstrijd of voor andere doeleinden wordt gebruikt, betaalt u de daghuur.

Daghuur (meerdere wedstrijden / toernooi / andere doeleinden):
€ 27,50 per gebruiksdag (Enkelzijdig)
€ 32,50 per gebruiksdag (Dubbelzijdig)


Borg
Bij kortetermijnhuur wordt er in principe geen borgbedrag gevraagd. Mocht het meerdere borden of een combinatie van piepvlaggen en wisselborden betreffen, dan wordt er in goed overleg vastgesteld of er sprake is van een borgbedrag.

 

Langetermijnhuur wisselbord
Heeft u interesse om het wisselbord gedurende langere tijd te huren? Dat kan! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Tarieven ophalen/verzenden

  1. Ophalen kan kosteloos, maar alleen op afspraak op de Brahmslaan 79, Delft (Zuid-Holland).


    Gratis af te halen  2. De set(s) kunnen d.m.v. de pakketdienst van PostNL verstuurd worden naar u thuis. In dat geval zijn de verzendkosten voor uw rekening. De verzendkosten bedragen € 7,50 per enkele zending. U kunt het pakket zelfstandig terugzenden via een PostNL locatie of u kunt ons vragen om een retourlabel. U betaalt dan € 9,50 en wij verzenden dan per mail het retourlabel.

    Let op, PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Bezorging gebeurt meestal de dag na afgeven, maar wij hebben even de tijd nodig om de huurovereenkomst in orde te maken. Neem daarom tijdig contact met ons op.

     Logo POSTNL

 Verzending: € 7,50

 

Spoedaanvragen

Wij denken graag met u mee. Neem in geval van spoed telefonisch contact met ons op. Afhankelijk van uw aanvraag worden bij spoed extra kosten berekend (maatwerk). Het kan in dat geval zo zijn dat alle dagen in rekening worden gebracht, in plaats van alleen de gebruiksdagen.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon, we staan u graag te woord. Dringende vraag? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Indien u een huuraanvraag wilt doen, ga dan naar de bestelpagina. Daar vindt u alle informatie omtrent de huuraanvraag.

                  Huur nu