Huurtarieven

Huurtarieven Referee Paging Systems®

                                   RPS3 tsb

De huurprijs is afhankelijk van het gebruik. Hoe intensiever het gebruik, hoe hoger de huurprijs. Dit heeft te maken met het gebruik van de batterijen en de verhoogde kans op slijtage.
De hieronder gestelde prijzen zijn per gehuurde set, exclusief eventuele verzendkosten.

 

Kortetermijnhuur (1 tot enkele dagen)

Huur 1 dag, gebruik bij 1 wedstrijd:
€ 20,- (huurtermijn is maximaal 1 dag, de set wordt voor maximaal 1 wedstrijd gebruikt)

Huur 1 dag, gebruik bij meerdere wedstrijden:
€ 25,- (€ 5,- toeslag voor intensiever gebruik)


Huur meerdere dagen (meerdere wedstrijden):
€ 25,- per gebruiksdag

Let op: de huur wordt berekend op basis van de opgegeven gebruiksdagen. Aan het tijdig (1 of meerdere werkdagen voor aanvang van de huurperiode) leveren zijn geen extra kosten verbonden, tenzij levering ver voor de huurperiode gewenst is. Als u de goederen langere tijd in bezit wil hebben, terwijl er maar enkele gebruiksdagen zijn, dan worden er (naar alle redelijkheid) extra kosten berekend.

Betaling van de huurprijs dient voor gebruik te geschieden. Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en het ontvangen van uw betaling worden de goederen verzendklaar gemaakt.

 

Borg
Bij kortetermijnhuur wordt er in principe geen borgbedrag gevraagd. Mocht het meerdere sets betreffen of een bijzondere order, dan wordt er in goed overleg vastgesteld of er sprake is van een borgbedrag.

 

Extra vlag
Voor een eenmalige toeslag van € 5,- kan er een extra vlag worden toegevoegd aan de set, bijvoorbeeld wanneer gewerkt wordt met een 4e official. De vlag kan functioneren als een reservevlag bij een defect.

 

Neem gerust en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij het huren voor een langere duur of het huren van meerdere sets tegelijk kunnen wij interessante kortingen geven.

TIP: wilt u meerdere sets tegelijk huren, neem dan ruim van te voren contact met ons op zodat wij de sets voor u kunnen reserveren. Piepvlaggen.nl heeft de beschikking over een beperkt aantal sets voor verhuur.

 


Langetermijnhuur piepvlaggen (vanaf 2 maanden)

Bent u op zoek naar een langdurige oplossing? Dan is langetermijnhuur wellicht iets voor u. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Huurtarieven wisselbord
  Wissel1 tsb

De huurprijs is vanwege het gebruik van een oplaadbare accu minder afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Daarom wordt de huurprijs berekend alleen op basis van de huurperiode (alleen de gebruiksdagen). De tarieven zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Huur per gebruiksdag:
€ 20,-

Borg
Bij het huren van een wisselbord wordt een borgbedrag gevraagd van € 100,-. Huurt u het wisselbord in combinatie met een elektronische vlaggenset? Dan betaalt u alleen de borg van de vlaggenset.

Langetermijnhuur wisselbord
Heeft u interesse om het wisselbord gedurende langere tijd te huren? Dat kan! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Tarieven ophalen/verzenden

  1. Ophalen kan kosteloos in Delft (Zuid-Holland). Maak hiervoor een afspraak met de verhuurder.


    Gratis af te halen


  2. De set(s) kunnen d.m.v. de pakketdienst van PostNL verstuurd worden naar u thuis. In dat geval zijn de verzendkosten voor uw rekening. De verzendkosten bedragen € 6,50 per enkele zending. Dat betekent dat de totale verzendkosten (heen en retour) neerkomen op € 13,00. Piepvlaggen.nl zorgt voor de retourzegel, zodat u het pakket alleen hoeft af te geven bij een PostNL locatie bij u in de buurt.
    Let op, PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Bezorging gebeurt meestal de dag na postering, maar wij hebben even de tijd nodig om de huurovereenkomst in orde te maken. Neem daarom tijdig contact met ons op.

 Logo POSTNL

 

 

Huren?

Bent u er al over uit en weet u zeker dat u van de unieke mogelijkheid gebruik wilt maken om een of meerdere vlaggensets te huren, wellicht in combinatie met een wisselbord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat daarin aan ons weten wat u in gedachten hebt. Neem tijdig contact met ons op zodat wij de set(s) kunnen reserveren en voldoende tijd hebben om de overeenkomst in orde te maken. Wij vinden het prettig als u hierbij uw telefoonnummer vermeld, zodat wij meteen contact met u op kunnen nemen.
Voor het opmaken van de huurovereenkomst hebben wij in ieder geval uw volledige naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Het is handig als u deze gegevens alvast vermeld in het contactformulier.

Dringende vraag? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Zie hiercoor de contactgegevens.

                  Huur nu