Referee Paging Systeem huren

Piepvlaggen.nl biedt de unieke mogelijkheid om Referee Paging Systems® te huren. De sets zijn vaak de investering van de individuele scheidsrechter niet waard vanwege de hoge kostprijs en het relatief weinige gebruik ervan.

Piepvlaggen.nl heeft een aantal elektronische vlaggensets op voorraad die per direct ingezet kunnen worden voor verhuur. De vlaggensets die hiervoor gebruikt worden zijn van het type RPS-2156 van producent ErvoCom. Een set bestaat uit de volgende onderdelen:

1x pager (incl. batterij)

2x elektronische vlag (incl. batterij)

3x reservebatterij (extra gratis service, afhankelijk van beschikbaarheid)

2x reserveschroef voor pager

1x schroevendraaier

1x handleiding

1x inhoudsvermelding en logboek

De set wordt geleverd in een handige draagtas waarin alle onderdelen netjes opgeborgen kunnen worden.

Het is mogelijk om een extra vlag toe te voegen aan de set wanneer u werkt met een 4e official (+ € 5,00)

RPS draagtas open geel klein   RPS2 tsb

 

TIP: wilt u meerdere sets tegelijk huren, neem dan ruim van te voren contact met ons op zodat wij de sets voor u kunnen reserveren. Piepvlaggen.nl heeft de beschikking over een beperkt aantal sets voor verhuur.

 

Verzenden/ophalen

Piepvlaggen.nl biedt twee mogelijkheden om de gehuurde set(s) bij u in bezit te laten komen.

 1. U kunt een afspraak maken om de set(s) op te halen en weer terug te brengen. Ophalen en terugbrengen geschiedt in Delft (Zuid-Holland).
 2. Wij kunnen de set(s) per pakketpost naar u verzenden. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Let op, PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Neem dus op tijd contact op om teleurstelling te voorkomen.

 

Tarieven huur Referee Paging Systems®

De huurprijs is afhankelijk van de intensiteit en duur van het gebruik. Hoe intensiever het gebruik, hoe hoger de huurprijs. De verschillende tarieven vindt u onder het kopje huurtarieven.

 

Voorwaarden

Piepvlaggen.nl stelt enkele voorwaarden m.b.t. het huren van vlaggensets. Wij houden van goede en duidelijke afspraken. Daarom ondertekenen beide partijen een huurovereenkomst bij het accorderen van de opdracht. In de huurovereenkomst staat beschreven wat wij van de huurder verwachten en wat de huurder van ons kan verwachten. Hieronder ziet u daarvan een kort uittreksel. Voor de volledigheid willen wij u graag verwijzen naar de huurovereenkomst.

 

Wat verwachten wij van u?

 1. U huurt een/meerdere sets met een vervangwaarde van € 715,- per set. Wij verwachten daarom dat u de set uiterst zorgvuldig behandelt. Om die reden vragen wij een borg voor het huren. Huur en borg dienen d.m.v. vooruitbetaling voldaan te zijn.
 2. U werkt in een setting van neutrale arbitrale trio's (of een veelvoud daarvan). Het gebruik is niet geschikt voor club-assistent-scheidsrechters!
 3. Alleen de huurder en zijn directe collega's/personeelsleden mogen gebruik maken van de set. Uitlenen aan derden is niet toegestaan.
 4. Alle functionarissen die gebruik maken van de set zijn bekend met de werking ervan en hebben ervaring als wedstrijdofficial in het veldvoetbal.
 5. Het gehuurde mag niet worden gebruikt buiten de huurperiode.
 6. Bij schade aan en/of vermissing van 1 of meerdere onderdelen tijdens de periode dat huurder in het bezit is van de set is de huurder verantwoordelijk voor de financiële gevolgen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 1. Wij leveren tijdig, zodat bij onvolkomenheden nog naar een oplossing kan worden gezocht voordat de huurperiode begint. Als u komt ophalen is dat op afspraak mogelijk, enkele dagen voordat de huurperiode begint.
 2. De sets en batterijen zijn getest op werking en worden in een keurige staat geleverd, zoals verwacht mag worden. Het is mogelijk dat de set enkele normale gebruikssporen vertoont.
 3. Er vindt een wederzijdse controle plaats bij ontvangst van de set en bij het terugzenden van de set.
 4. Wij denken graag met u mee voor oplossingen op maat!
 5. De tarieven worden zo laag mogelijk gehouden. Laagdrempeligheid is voor ons een belangrijk aspect om bij te kunnen dragen aan het wedstrijdplezier van officials!

 

                                                 RPS1-t1sb