Piepvlaggen.nl op Paris World Cup 2016

Piepvlaggen.nl is nog maar net opgestart en er wordt nog veel achter de schermen gewerkt aan de website en andere technische zaken, maar ondanks dat zijn de eerste sets reeds verhuurd. We hebben al een aantal trio's in de nacompetitie van seizoen 2015-2016 kunnen voorzien van een set piepvlaggen. Op deze manier hebben wij een extra dimensie kunnen toevoegen aan de wedstrijdbeleving van deze collega's. De wedstrijden zijn tot een goed einde gebracht en de trio's waren erg enthousiast. Super!

Daarnaast heeft de eerste set vlaggen al dienst mogen doen op een groot internationaal toernooi in het buitenland: ze zijn ingezet bij de Paris World Cup van 4 tot 9 juli 2016! "Het was een fantastich hulpmiddel tijdens de wedstrijden die wij hebben mogen leiden. Door ervaring ken ik het gemak van het systeem en tijdens de wedstrijden is de set enorm handig voor belangrijke beslismomten," aldus de scheidsrechter van dienst.

Fantastisch om te horen dat alles goed is bevallen mannen! Een volgende keer staat Piepvlaggen.nl wederom voor jullie klaar! Hieronder nog enkele actiefoto's. 

PWC 2016 1 PWC 2016 2