Nieuwe modellen beschikbaar!

Piepvlaggen.nl werd in juni 2017 op de hoogte gesteld door ErvoCom dat er een nieuwe model Paging Systems op de markt zou worden gebracht. Het zeer veel gebruikte model RPS-2056 zou opgevolgd worden door een nieuw, jonger broertje, de RPS-2156. De systemen zijn vervolgens voor het eerst ingezet tijdens het EK in Frankrijk en hebben hun trouwe dienst meteen bewezen.

 

De vorm en de werking zijn nagenoeg hetzelfde vergeleken met het voorgaande model. Er zijn echter enkele kleine zaken aangepast om de communicatie tussen scheidsrechter en assistent (en vice versa) nog verder te verbeteren:

RPS 2156 1-t1sb

- Verhoogde afstand en betere betrouwbaarheid door een betere ontvanger

- De kleurcodes bestaan niet meer: vlaggen kunnen handmatig worden toegevoegd aan een pager, maximaal 10 stuks

- De communicatie is nu tweezijdig: na het ontvangen van een signaal door de pager volgt er een bevestiging terug naar de vlag

- Verbeterd batterij-uithoudingsvermogen

- Toon/trilsignaal wordt per vlag ingesteld bij het koppelen aan de pager

 

Piepvlaggen.nl stapt geleidelijk over naar het nieuwe model. Dat betekent dat er in de loop van komende maanden een aantal sets, van het 2056 model vrijkomen, die op dit moment in de lease zitten. Houd de website en facebookpagina in de gaten. Zodra er een set vrijkomt zal deze tegen gereduceerde prijs worden verkocht. De prijs wordt vastgesteld n.a.v. de gesteldheid van de set en hoe vaak de set verhuurd is. Wees er snel bij, want de vraag naar gebruikte sets is hoog!

 

RPS 2156 2-t1sb